Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου, η ομάδα της SITAUP είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στη σωστή λήψη μέτρων για τη σίτα που σκοπεύετε να τοποθετήσετε. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας και δίνουν την δυνατότητα μαζικής παραγωγής και μεταποίησης έτοιμου κουφώματος. Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και λογισμικό, καθώς και συσκευαστήρια διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα και ασφαλή μεταφορά.

Το εργοστάσιο κατασκευής σίτας δίνει πλεονέκτημα στον επαγγελματία, καθώς του προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε λιγότερο χρόνο και με μικρότερο κόστος.

Οι αποθήκες διαθέτουν μεγάλη επάρκεια Α’ υλών ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις κατασκευαστικές ανάγκες.

σίτα

Εργοστάσιο κατασκευής σίτας

Ελάτε να γνωριστούμε

Με εκατοντάδες ευχαριστημένους συνεργάτες επαγγελματίες, η SITAUP εξελίσσεται διαρκώς και συνεχίζει να καινοτομεί, έχοντας ως βασικό στόχο την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και προνομιακές τιμές για τους συνεργάτες της στο έτοιμο κούφωμα. Οι αποθήκες διαθέτουν μεγάλη επάρκεια Α’ υλών ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις κατασκευαστικές ανάγκες σας.

elGreek